Ayşe Nur Elmaskaya 2024-2025 Güz Dönemi Sonu Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı 2024-2025 Güz Dönemi sonu değerlendirme akademik kurul toplantısı yapıldı. ... 10 Jan 2025
Ayşe Nur Elmaskaya Gastronomy and Culinary Arts Program - Basic Meat and Kebab Training Iğdır Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri, Sektörle Buluşmaya Devam Ediyor Iğdır Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri, Doç.Dr.Menekşe Bulut rehberl... 12 Nov 2024
Ayşe Nur Elmaskaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri için Oryantasyon Eğitimi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, yeni dönem öğrencileri için önemli bir oryantasyon eğitimi düzenledi. 01.11.2024 tarihinde saat 14... 1 Nov 2024
Ayşe Nur Elmaskaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Kurulu Toplantısı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Kurulu toplantısı Turizm Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Gülşen BAYAT hocamızın başkanlığında, Fakülte Sekreteri Sinan TÜRKAN ve bölümümüzün değerli akademisyenler... 12 Sep 2024
Ayşe Nur Elmaskaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Açılış Töreni Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesindeki Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağının açılışı için gerçekleştirilen törene Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA başta olmak üzere ... 12 Sep 2024
Ayşe Nur Elmaskaya Ahtapot Yapımı Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri bölgesel şartları aşarak doğru teknikler ile inanılmaz lezzetleri öğrenmeye devam ediyor. Bölümümüz 3. Sınıf öğrencileri bu yıl Dr. Öğretim Üyesi Arzu İMECE ... 5 Jul 2024