Ayşe Nur Elmaskaya Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem GÜREL' den Turizm Fakültemiz Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Ziyaret Rektör Gürel’den Gastronomi Öğrencilerine Ziyaret Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ekrem Gürel, Turizm Fakültesi Uygulama Oteli’nde staj yapan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini ziyare... 2025-07-16 09:03:40
Ayşe Nur Elmaskaya 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Iğdır’ın yöresel lezzetleri ve coğrafi işaretli ürünleri, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla Tuzluca ilçesindeki Tuz Mağaraları’nda düzenlenen programla tanıtıldı. Iğdır Valiliği koordinesin... 2025-05-27 08:47:02
Ayşe Nur Elmaskaya 2024-2025 Güz Dönemi Sonu Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı 2024-2025 Güz Dönemi sonu değerlendirme akademik kurul toplantısı yapıldı. ... 2025-01-10 13:15:12
Ayşe Nur Elmaskaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı- Temel Et ve Kebap Eğitimi Iğdır Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri, Sektörle Buluşmaya Devam Ediyor Iğdır Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri, Doç.Dr.Menekşe Bulut rehberl... 2024-11-12 06:42:20
Ayşe Nur Elmaskaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri için Oryantasyon Eğitimi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, yeni dönem öğrencileri için önemli bir oryantasyon eğitimi düzenledi. 01.11.2024 tarihinde saat 14... 2024-11-01 12:42:11
Ayşe Nur Elmaskaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Kurulu Toplantısı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Kurulu toplantısı Turizm Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Gülşen BAYAT hocamızın başkanlığında, Fakülte Sekreteri Sinan TÜRKAN ve bölümümüzün değerli akademisyenler... 2024-09-12 13:24:44
Ayşe Nur Elmaskaya Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağı Açılış Töreni Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesindeki Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağının açılışı için gerçekleştirilen törene Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA başta olmak üzere ... 2024-09-12 06:36:56
Ayşe Nur Elmaskaya Ahtapot Yapımı Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri bölgesel şartları aşarak doğru teknikler ile inanılmaz lezzetleri öğrenmeye devam ediyor. Bölümümüz 3. Sınıf öğrencileri bu yıl Dr. Öğretim Üyesi Arzu İMECE ... 2024-07-05 10:42:13