Iğdır’ın yöresel lezzetleri ve coğrafi işaretli ürünleri, 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla Tuzluca ilçesindeki Tuz Mağaraları’nda düzenlenen programla tanıtıldı.
Iğdır Valiliği koordinesinde ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen programa, Turizm Fakültemizin değerli öğretim üyelerinden Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülşen BAYAT, “Türk Mutfağı Kapsamında Yerel Mutfak Kültürünün Önemi: Iğdır Mutfak Kültürü” konulu sunumuyla katıldı.
Iğdır’ın yöresel lezzetleri ve coğrafi işaretli ürünlerine ilişkin bilgilendirici sunumun yapıldığı programda, Turizm Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri de Iğdır’a özgü yöresel yemekleri tanıttı.